På Svenstrup Naturskole kan man som udgangspunkt få skræddersyet en tur, så den opfylder de mål, man har for turen. Kontakt os derfor gerne, for at tage en snak om mål og indhold for jeres ture.

naturskolen@svenstrup.dk

I nedenstående kan man se forslag til ture. Man kan booke on-line, hvis man allerede mener, de har relevans for ens undervisning og pædagogik.
Der vil løbende blive nye ture og ændret på gamle ture. Klik derfor gerne ind og se om den tur du “kender” eventuelt har fået nyt indhold.
Står I og mangler sparring op til en emneuge, forældrearrangement eller andet, så send endelig en mail, måske kan vi være behjælpelige.

Book allerede nu en rugekasse fra marts måned til kyllinger!

Er det ikke muligt at klikke ind på turen? Så skriv det i kommentarfeltet, hvilken tur I ønsker.