Seksualundervisning i skoven

Hvad gør dyrene?

Hvem slår på tromme, hvor smart er det at være slimet og hvem dør gerne for at leve videre i generne?
I forbindelsen med den traditionelle seksualundervisning inde i skolen, kan man støtte op om sin undervisning ved at komme ud på ”Sex i skoven” løbet.

Her deles eleverne op i grupper, der skal gennemføre et stjerneløb, hvor posterne omhandler udvalgte dyrs parringsritualer.
Ilagt løbet er lege med konkurrence og bevægelse, der understeger det der sker i parringstiden, hos eksempelvis salamanderen.
Evolutionen kræver du er i stand til at give dine gener videre. Eleverne skal optjene point for at opnå nok status til at være ”the fittest for survivel”

Klassetrin:
Mødested: Ryeskovvej 1, 4140 Borup eller naturen nær jer

Kompetencemål/Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab

-Eleven kan samtale om mangfoldighed i forhold til krop og køn med udgangspunkt i eget liv.

Færdigheds- og vidensmål/Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab

-Eleven har viden om reproduktion

Kompetencemål/Biologi

-Eleven kan kommunikere om naturfaglige forhold med biologi