Svenstrup Gods

Midt i det smukke sjællandske landskab ligger godset Svenstrup – malerisk omgivet af marker og enge, de stille søer og de dejlige skove.
Foruden den idylliske placering er Svenstrup Gods i dag en meget driftig virksomhed, der kombinerer de stolte traditioner med det moderne liv.
De store arealer omkring godset, i alt på 24km², bliver både brugt til skovbrug, landbrug og svineavl. Desuden er der udlejning af en del af de 60 boliger omkring godset og der er en naturskole for alle natur interesserede.

20 medarbejdere sørger for den daglige drift

Den smukke hovedbygning i italiensk inspireret klassisistisk stil bebos i dag af Christian baron Wedell-Neergaard. Han er 9. generation af slægten Neergaard, der i 1751 overtog godset. Familien har fejret 250 års jubilæum på godset i år 2001.

Familien i dag

Christian baron Wedell-Neergaard bor på Hovedbygningen i de historiske omgivelser, hvor slægten har boet i 221 år. Fantastiske møbler og billeder minder dagligt om at flere generationer af samme familie har levet her siden bygningen blev opført.

Christian baron Wedell-Neergaard har fire døtre i alderen fra 14-23 år, som alle elsker deres hjem og er interesseret i at føre traditionerne videre. For familien er den direke adgang til naturen, det store juletræ og den smukke park noget alle sætter pris på.